Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα TUC eclass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 7:05 μ.μ. -

  Λόγω προβλημάτων που παρατηρούνται στην παραλαβή των emails που αποστέλλονται μέσω της πλατφόρμας, από το Σάββατο 13-07-2024, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα που έχουν οι χρήστες του eclass, να δηλώνουν στην πλατφόρμα διαφορετικό email από το ιδρυματικό τους (π.χ. gmail, hotmail, yahoo, κτλ). Η χρήση του ιδρυματικού email θα είναι υποχρεωτική

  Η αλλαγή των emails έχει ήδη ξεκινήσει. Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να επιβεβαιώσουν από το προφίλ τους το email που έχουν δηλώσει στο eclass, και αν είναι διαφορετικό από το ιδρυματικό τους, να το αλλάξουν κάνοντας την σχετική ρύθμιση.

 • - Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 9:33 π.μ. -

  Η εγγραφή στο eclass σε μαθήματα δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων. Η δήλωση μαθημάτων γίνεται στο φοιτητολόγιο.

  Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να μεριμνούν για τη δήλωση όλων των μαθημάτων στο φοιτητολόγιο, https://students.tuc.gr/, εντός της προθεσμίας που ορίζεται κάθε εξάμηνο από τις Γραμματείες των Σχολών.

  Δικαίωμα εξέτασης και βαθμολόγησης έχετε μόνο στα μαθήματα που δηλώνετε στο φοιτητολόγιο.

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 20
Available on the App Store
Available on the Play Store